publicat la 07.12.2013
publicat la 28.03.2013
publicat la 27.03.2013
Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu pui
Puiul se taie cubulete, morcovul si telina se dau pe razatoarea mare si ceapa se toacă marunt. Se pun la calit ceapa, morcovul si telina. După 2-3 minute se adaugă puiul. Se pune apa cât sa acopere tot. Ardeiul copt se pune in blender si se face o pasta care se adaugă peste. Se...
Tarta cu mere
Dam merele pe razatoarea mare apoi le punem la calit in unt. Adaugam 5 linguri de zahar, scortisoara, esenta de rom si zaharul vanilat. Lasam sa se caleasca cca 15 minute. Lasam compozitia la racit. Sfaramam biscuitii intr-un bol. Punem pe foc laptele cu untul si o lingura de zahar. Dupa ce...
Orez sălbatic cu pui
Orezul se pune la fiert separat. Ceapa se caleste prima, după aceea se adaugă morcovul dat pe razatoarea mică si usturoiul tăiat felii si la final puiul tăiat cubulete. Se adaugă apa si suc de roșii si se lasa sa fiarba cca 15-20 min apoi se adauga condimentele si orezul. Rapid si bun!...
Pateuri cu ciuperci
Se curată ciupercile si se taie cât mai marunt. Se taie ceapa si se caleste in puțin ulei. După aceea adăugam ciupercile,delikatul si cimbru si lăsăm sa fiarba pana se evapora apa. Lăsăm compozitia la racit. Luam foaia de foietaj si o trăiem in 6 bucați patrate in care punem un...