Menta, impreuna cu zaharul si sucul de lime, le impartim in 2 pahare si le amestecam bine cu o lingura, zdrobind frunzele de menta. Turnam apoi sucul de cirese, umplem paharele cu apa si punem cateva cuburi de gheata. Este foarte racoritor si mentolat.
Strecuram siropul din conserva de ananas, iar rondelele le taiem bucati potrivite si le asezam in pahare. Siropul ramas il amestecam cu menta uscata, menta proapata tocata marunt si romul. Amestecam bine si turnam peste ananasul din pahare.
Ornam cu frunzulite de menta proaspata si il lasam...
Am spalat separat fructele, le-am lasat intr-un bol cu apa 10 - 15 minute, ca sa iasa musculitele sau alte vietati :) Apoi le-am scurs in cate o sita si le-am pus in doua sticle, afinele intr-o sticla, zmeura in alta. Peste fructe am pus zaharul si am amestecat. Lasam fructele cu zaharul la...
Capsunile se zdorbesc cu furculita, se pun toate ingredintele intr-un shaker, care se agita 1-2 minute, pana se topeste gheata. Se toarna apoi in paharele de martini, decorate cu zahar.
Ca sa obtinem decorul de zahar pe pahare, le stergem pe margine cu un servetel umed, cam 2-3mm, pe...
Cherry Mojito
Menta, impreuna cu zaharul si sucul de lime, le impartim in 2 pahare si le amestecam bine cu o lingura, zdrobind frunzele de menta. Turnam apoi sucul de cirese, umplem paharele cu apa si punem cateva cuburi de gheata. Este foarte racoritor si mentolat.
Verrine cu ananas si rom
Strecuram siropul din conserva de ananas, iar rondelele le taiem bucati potrivite si le asezam in pahare. Siropul ramas il amestecam cu menta uscata, menta proapata tocata marunt si romul. Amestecam bine si turnam peste ananasul din pahare. Ornam cu frunzulite de menta proaspata si il lasam...
Afinata si Zmeurata
Am spalat separat fructele, le-am lasat intr-un bol cu apa 10 - 15 minute, ca sa iasa musculitele sau alte vietati :) Apoi le-am scurs in cate o sita si le-am pus in doua sticle, afinele intr-o sticla, zmeura in alta. Peste fructe am pus zaharul si am amestecat. Lasam fructele cu zaharul la...
Pink Martini
Capsunile se zdorbesc cu furculita, se pun toate ingredintele intr-un shaker, care se agita 1-2 minute, pana se topeste gheata. Se toarna apoi in paharele de martini, decorate cu zahar. Ca sa obtinem decorul de zahar pe pahare, le stergem pe margine cu un servetel umed, cam 2-3mm, pe...