Se taie slănina şi se pune la prajit până se face sticloasă (în oala în care se face ciorba) apoi adăugăm ceapa tăiată mărunt şi morcovul răzuit sau cum vreţi voi. SE călesc puţin , apoi se adaugă salata spălată şi scursă de apă, tăiată fâşii...
Se spala pieptul de pui, se taie fasii sau bucatele, si se pun la fiert in apa.
Cand pieptul de pui este aproape fiert se adauga amestecul mexican decongelat, se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata, se amesteca faina cu smantana si galbenusul de la ou, si usturoiul pisat, se...
Se pune la fiert ciolanul afumat . Intre timp se curata zarzavaturile si se taie bucatele mici (mai putin patrunjelul, sotului nu-i place si eu il pun intreg, apoi il arunc dupa ce e gata supica), si varza julien .
Cand e aproape fiert ciolanul, se scoate din supa si se pun zarzavaturile...
Se spala aripile, se pu la fiert in apa rece cu sare. Moorcovul se curata si se taie sau se razuieste, gulia la fel si se calesc putin in ulei .
Carnea cand fiebe, se spumeaza bine si se adauga morcovul si gulia si ceapa curatata dar intreaga si se lasa sa fiarba impreuna.
Cand carnea este...
Ciorbă de salată
Se taie slănina şi se pune la prajit până se face sticloasă (în oala în care se face ciorba) apoi adăugăm ceapa tăiată mărunt şi morcovul răzuit sau cum vreţi voi. SE călesc puţin , apoi se adaugă salata spălată şi scursă de apă, tăiată fâşii...
Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi
Se spala pieptul de pui, se taie fasii sau bucatele, si se pun la fiert in apa. Cand pieptul de pui este aproape fiert se adauga amestecul mexican decongelat, se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata, se amesteca faina cu smantana si galbenusul de la ou, si usturoiul pisat, se...
Supa de varza cu ciolan afumat
Se pune la fiert ciolanul afumat . Intre timp se curata zarzavaturile si se taie bucatele mici (mai putin patrunjelul, sotului nu-i place si eu il pun intreg, apoi il arunc dupa ce e gata supica), si varza julien . Cand e aproape fiert ciolanul, se scoate din supa si se pun zarzavaturile...
Ciorbita de pui a la gerc
Se spala aripile, se pu la fiert in apa rece cu sare. Moorcovul se curata si se taie sau se razuieste, gulia la fel si se calesc putin in ulei . Carnea cand fiebe, se spumeaza bine si se adauga morcovul si gulia si ceapa curatata dar intreaga si se lasa sa fiarba impreuna. Cand carnea este...