Scoatem semintele de la ardeiul iute. In reteta originala se foloseste ardei iute verde, am preferat insa ardeiul iute rosu pentru culoare – gradul de iutenie este destul de mult asemanator. Semintele trebuie insa indepartate. Se marunteste apoi ardeiul iute, in bucatele cat mai mici.
Nu...
Am spalat, curatat, taiat la varfuri fasolea, dupa care am pus-o la fiert, in doi litri de apa, si am lasat-o pana cand s-a fiert aproximativ 80%. Am dat la o parte zeama - pastrand insa o parte din aceasta, separat.
Am pus apoi continutul a doua cutii de lapte de cocos (400 grame fiecare)...
Spread de avocado
Scoatem semintele de la ardeiul iute. In reteta originala se foloseste ardei iute verde, am preferat insa ardeiul iute rosu pentru culoare – gradul de iutenie este destul de mult asemanator. Semintele trebuie insa indepartate. Se marunteste apoi ardeiul iute, in bucatele cat mai mici. Nu...
Fasole galbena in lapte de cocos
Am spalat, curatat, taiat la varfuri fasolea, dupa care am pus-o la fiert, in doi litri de apa, si am lasat-o pana cand s-a fiert aproximativ 80%. Am dat la o parte zeama - pastrand insa o parte din aceasta, separat. Am pus apoi continutul a doua cutii de lapte de cocos (400 grame fiecare)...