Cocktail_of_Senses

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.02.2014

RETETE46
PRIETENI50
Retete / Mancaruri de legume

Frittata cu somon afumat si legume

In Mancaruri de legume la 1 Iun 2014

Incepeti prin a curata ciupercile cu un burete de sarma si clatiti foarte rapid cu putina apa. Taiati-le felii de dimensiuni medii si caliti-le alaturi de ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Lasati pe foc pana legumele sunt aprope gatite. La final adaugati si porumbul si mai...

Musaca gustoasa vegetariana

In Mancaruri de legume la 25 Mai 2014

Mai intai spalati si curatati vinetele in felii de aprox. 1 cm grosime. Asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti la cuptor pentru 20 min. Intoarceti feliile de vinete pe ambele parti. Intr-o tigaie adanca caliti ceapa si usturoiul fara sa se arda. Cand sunt gata...

Quiche cu conopida si branza

In Mancaruri de legume la 13 Mai 2014

Curatati conopida in manunchiuri mici, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie. Scurgeti conopida si pasati-o cu furculita. Separat amestecati ouale cu branza maruntita, smantana si mararul tocat marunt. Amestecati conopida cu amestecul de oua si branza si...

Quiche cu mazare, rucola si Brie

In Mancaruri de legume la 14 Mar 2014

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana obtineti un aluat faramicios cu aspectul unui pesmet grunjos. Procedeul dureaza cam 5-6 minute. Adaugati apoi laptelerece si amestecati bine de tot, pana obtineti un aluat compact care nu se...

Vinete gratinate

In Mancaruri de legume la 5 Mar 2014

Pentru inceput am condimentat vinetele cu sare, piper si ulei de masline si le-am tras la tigaie fix 1 minut pe fiecare parte, pana au capatat o culoare usor maronie. Este important sa taiati vinetele la aceeasi grosime pentru a se coace uniform. Am uns o tava pentru cuptor cu putin ulei de...

Conopida intreaga la cuptor

In Mancaruri de legume la 4 Mar 2014

Reteta este foarte simpla. Mai intai amestecati iaurtul cu coaja rasa si zeama de lamaie, curry, usturoi, chilli, sare de mare si piper. Scufundati in acest amestec capul conopidei, tinand bine de tulpina si executand miscari circulare pentru a imbraca in intregime conopida in sos. Incingeti...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 24.09.2014

Tort trei ciocolate

publicat la 14.08.2014

Gnocchi con gorgonzola al forno

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]