Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE699
PRIETENI
Retete / Mancaruri cu carne

Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

In Pui la 8 Iun 2016

Pentru ca vreau sa-mi usurez munca si sa spal cat mai putin, voi folosi un Panini Maker . Am aici in fata mea modelul XXL. Daca nu ai unul, nu-i nicio problema, poti folosi o tigaie. Cu ajutorul unui tel bate ouale cu putina sare si piper. Baga Panini Maker -ul in priza, pune...

Cartofi noi, taranesti cu bacon

In Porc la 8 Iun 2016

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o sita pentru cca 2 ore. Cartofii trebuie sa fie perfect scursi ca sa nu devina moi si...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

In Pui la 27 Apr 2016

Curata organele si carnea de pui si spala-le cu apa rece. Pune ficatul de pui la fiert intr-o oala, iar pipotele, inimile si carnea de pui in alta oala. Aduna spuma care se formeaza la suprafata si condimenteaza cu boabele de piper si coriandru, sare si foi de dafin. Lasa-le sa fiarba...

Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura

In Oaie la 20 Apr 2016

Alaturi de un sos de menta si de-o garnitura de cartofi noi, iti garantez ca este tot ceea ce-ti trebuie pentru a avea niste sarbatori cu adevarat minunate. Ai nevoie de: O pulpa de miel fasonata bine, 6-7 catei de usturoi, 5-6 crengute de rozmarin, 4 crengute de cimbru, 5-6 frunze de menta,...

Gulas de miel cu carnati

In Oaie la 20 Apr 2016

Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti.  Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina...

Stufat fraged de miel

In Oaie la 20 Apr 2016

Carnea va fi atat de frageda incat ti se va topi in gura, iar aromele se vor imbina perfect intr-un preparat pe care vei vrea sa-l faci iar si iar. Ai nevoie de: 1 kg de carne de miel fara os (eu am folosit pulpa, pe care am curatat-o bine in prealabil), 3 legaturi de usturoi verde, 3...

Drob de miel aromat cu tarhon si menta verde

In Oaie la 19 Apr 2016

Carnea si organele de miel trebuie curatate de piele si grasime, apoi spalate bine cu apa rece. Pune-le la fiert in 2-3 litri de apa si aduna spuma formata la suprafata. Adauga in oala foile de dafin, piperul, menta si tarhonul uscat si lasa-le sa fiarba . Cand sunt gata, strecoara-le...

Ostropel de pui

In Pui la 12 Iun 2015

Portionam puiul si-l rumenim in ulei incins, pe toate partile, intr-o tigaie cu capac. Cand carnea este bine patrunsa o scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas punem usturoiul, rosiile decojite taiate-n bucati, sarea si piperul. Cind sosul este gata adaugam puiul, amestecam, oprim focul si...

Ciulama de pui

In Pui la 12 Iun 2015

Transam puiul si-l punem la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp curatam si taiem legumele. Dupa ce luam spuma de la carne adaugam legumele in supa, dam un praf de sare si le lasam la fiert. Dupa ce se fierbe, scoatem carnea pe o farfurie. In tigaia incinsa punem untul sa se...

Coaste de porc fripte pe gratar

In Porc la 22 Sep 2014

 Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei Arpis, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei Arpis si cativa catei de usturoi tocati. Apoi se adauga condimentele (maghiran, salvie, ierburi provensale etc.). Se...

Ciolan cu varza a la Bierhaus67

In Porc la 13 Sep 2014

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.   Se introduce la cuptor, intr-o cratita termorezistenta Dekassa, impreuna cu sosul marinat;   Se adauga 2 crengute de rozmarin...

Rulada de pui cu emmentaler

In Pui la 28 Ian 2014

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura.  Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti. Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler....

Pui cu ciuperci si camembert

In Pui la 17 Ian 2014

M-am ocupat intai de pulpitele de pui. Dupa ce le-am spalat si curatat bine de pielite le-am pus intr-un vas la cuptor, cu putina apa, sare, piper si usturoi. Le-am lasat cam 40 minute la cuptor. Puteti adauga si putin vin alb, daca doriti. Am tocat ceapa si usturoiul marunt. Untul l-am...

Bucataras TV: File de porc umplut cu sparanghel și cârnat

In Porc la 3 Dec 2013

Se taie cotorul sparanghelului. Într-o oală se pune apa la fiert cu foarte multă sare. Când dă în clocot se pune sparanghelul la opărit. Se scoate din apă și se pune în interiorul cârnatului. Apoi se iau două felii de ceafă afumată și se îmbracă...

Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii

In Pui la 3 Dec 2013

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.   Se taie coasta pe lungime. Se...

Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola

In Porc la 3 Dec 2013

Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume. Se taie mărunt pătrunjelul. Dacă vreți să îl tocați...

Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect.  Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la...

Bucataras TV: retete de Vițel cu șuncă crudă neafumată și ierburi aromate / Supă cu chifteluțe din cârnați

In Vita la 3 Dec 2013

Carnea de vițel este fragedă și sănătoasă și este un ingredient ce permite numeroase combinații de arome. Chef Roberto pregătește o rețetă aromată de carne de vițel umplută cu șuncă și ierburi aromate. Apoi va pregăti o rețetă rapidă de supă cu chifteluțe din carne de...

Bucataras TV: reteta de Vită cu sparanghel și cremă de cartofi

In Vita la 3 Dec 2013

Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă.   Carnea se pune pe o farfurie și se unge cu ulei. Deasupra și...

Bucataras TV: reteta de Ruladă de pui cu cârnat, andive și praz

In Pui la 3 Dec 2013

Cârnăciorii sunt delicioși vara pe grătar sau iarna la crăciun, dar carnea tocată din interiorul lor poate fi folosită cu succes la prepararea a numeroase rețete. Chef Roberto ne arată cum să facem ruladă de pui cu umplutură de cârnat.   Pulpa de pui a fost mai...

Bucataras TV: reteta de Costiță de porc cu migdale, pe pat de ardei gras și ceapă

In Porc la 3 Dec 2013

Costițele de porc prăjite sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete, iar Chef Roberto ne arată cum le putem transforma în ceva spectaculos, în câțiva pași simpli.   Costița de porc se taie mai întâi pe lungime și apoi pe diagonală. ...

Bucataras TV: doua retete video cu aripioare de pui

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne prezintă nu una, ci două rețete aromate cu aripiore de pui. Secretul reușitei oricărui preparat constă în ingredientele de bună calitate și condimentele care le pun în valoare.   Prima dată se taie carnea de pe partea de sus a aripii la un capăt de...

Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

In Vita la 26 Noi 2012

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă. Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim. Frigeţi muşchiul de de vită până când...

Pui Shanghai preparat in vas Zepter

In Pui la 3 Noi 2012

Pieptul de pui se taie fasii. Se prepara un amestec din oua, faina, susan, sare, boia. Amestecul se dezleaga cu apa sau lapte pana capata consistenta unei smantani groase. Fasiile de pui se trec prin amidon, apoi se introduc in amestec. Vasul de 2l se pune pe sursa de...

Iepure dezosat cu gorgonzola dolce

In Mancaruri cu carne la 7 Mar 2012

Carnea de iepure dezosat se imparte in sase parti egale. Peste fiecare bucata de carne de iepure puneti cate o felie de bacon si cate o felie de gorgonzola dolce IGOR. Rulati –le si asezati-le intr-o tava de copt pe care a-ti acoperit-o cu hartie de pergament. Introduceti la cuptor si...

Escalop de vita cu gorgonzola

In Vita la 7 Mar 2012

Taiati gorgonzola in felii. Dati prin faina carnea. Topiti untul intr-o tigaie si prajiti carnea pe fiecare parte pana cand devine aurie. Adaugati vinul si lasati cateva minute pana se evapora. Adaugati feliile de gorgonzola peste carne, acoperiti cu un capac si lasati cateva...

Biftec tartar cu sos gorgonzola

In Vita la 7 Mar 2012

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca. Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana. Continuati sa amestecati pana cand obtineti o...

Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel si ardeiul Am pus uleiul la incins in wok,...

Pui cu Vitasia wok sauce dulce - acrisor (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii. Am pus uleiul la incins in wok, am adaugat...

Pui cu Vitasia wok sauce curry (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel ardeiul gras colorat. Am pus uleiul la incins...

Afisate 31 - 60 din 96 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]