![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 29.06.2024
publicat la 28.06.2024
publicat la 28.06.2024
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de cartofi cu lapte batut
Fierbeti cartofii, cu sare, intr-o oala mare, timp de 15-20 minute sau pina s-au patruns bine. Luati-i de pe foc si lasati-i sa se raceasca Amestecati intr-un castron feliile de ardei cu oul taiat cubulete, cu muraturile si cu ceapa verde Taiati cartofii in bucati mici. Puneti cartofii si...
Sufleu de dovlecel
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Se spala dovleceii, se curata de codite, se rad grosier. Se pun intr-o tigaie si se inabusa la foc moderat, pina se evapora lichidul. Se scot si se pun intr-o sita pentru a se scurge bine. Pentru sosul bechamel se incalzeste incet untul intr-un vas,...
Somon in sos alla diavola
Somonul se prepara in tigaia de teflon sau pe gratar Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se calesc in ulei de masline, apoi se adauga mustarul. Se stinge cu vinul rosu. Se adauga sucul de tomate si se scade pina se obtine un sos consistent. La sfirsit se adauga ierburile aromate. 1/2 lg de...