Food Bloggers Conference reuneste, pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel Bucuresti, comunitatea activa din mediul online, pasionata de arta culinara, specialisti in gastronomie si reprezentanti ai celor mai active branduri in mediul digital.
Cea de-a 11-a editie va servi un meniu plin cu...
Atunci cand vine vorba despre cafea, aceasta aroma minunata care ne trezeste simturile si ne face diminetile mai frumoase, deja zambim cu pofta.
Iubitorii de cafea ne vor da dreptate cand spunem ca One good cup of coffee makes the day better! (O cafea buna face ziua mai buna!).
Cu...
Asia Fest, primul festival care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, revine în luna noiembrie cu a șaptea editie, a cărei tematică este Colors of Asia. Festivalul propune o călătorie până în cele mai îndepărtate...
Televiziunea TV Paprika, una din preferatele noastre în materie de sfaturi de gătit și inspirație pentru rețete, lansează din 15 octombrie o nouă producție locală cu îndrăgitul Antonio Passarelli.
Simpaticul chef Antonio nu va fi singur de această dată, ci însoțit...
Dragi bucatarasi,
Iata ca a devenit deja traditie ca luna Crocktober sa fie dedicata retetelor de toamna, pline de savoare, culoare, dar mai ales gust!
Stim deja cu totii ca cel mai bun aliat in bucatarie este un Crock Pot harnic cu ajutorul caruia mancarurile se gatesc singure si sunt...
Cum trebuie un jucător de cazino să își aleaga meniu și care sunt cele mai importante alimente care îl pot ajuta?
Jocurile de noroc, după cum bine ne sugerează și numele, se reduc la factorul de noroc și de probabilitate, unde mulți jucători se ghidează...
Dragii mei, iata cine sunt premiantii concursului nostru. Sa recapitulam regulile:
CUM SE ACORDA PREMIILE
Concursul „Veselie in bucatarie are doua tipuri de premii, pentru fiecare dintre cele doua runde de concurs:
un tip de premiu pentru primul loc din...
Un stil de viata sanatos este mereu un slogan dupa care ne place sau ne-ar placea sa ne ghidam.
O dieta alimentara echilibrata nu inseamna neaparat restrictii, ci mai degraba alternative sanatoase.
Iar atunci cand spunem alternative sanatoase, nu trebuie sa ne gandim automat la lipsa...
Cea mai generoasa perioada in fructe si legume este fara indoiala, sfarsitul verii si inceputul toamnei cand bogatia de vegetale ne imbie prin culoare si gust.
Fie ca vorbim de ardei, rosii, vinete, fie ca ne aprovizionam pentru sezonul rece cu fructe minune, un lucru este cert si anume ca...
În acest weekend (7 și 8.09.2019) demarăm o serie de conferințe pluridisciplinare cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) și care ar trebuie să fie strategia...
Food Bloggers Conference aduce tendintele momentului in arta culinara!
Food Bloggers Conference reuneste, pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel Bucuresti, comunitatea activa din mediul online, pasionata de arta culinara, specialisti in gastronomie si reprezentanti ai celor mai active branduri in mediul digital. Cea de-a 11-a editie va servi un meniu plin cu...
5 deserturi pe baza de cafea
Atunci cand vine vorba despre cafea, aceasta aroma minunata care ne trezeste simturile si ne face diminetile mai frumoase, deja zambim cu pofta. Iubitorii de cafea ne vor da dreptate cand spunem ca One good cup of coffee makes the day better! (O cafea buna face ziua mai buna!). Cu...
Colors of Asia, cea de-a șaptea ediție a Asia Fest, va avea loc între 22 – 24 noiembrie, la Romexpo
Asia Fest, primul festival care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, revine în luna noiembrie cu a șaptea editie, a cărei tematică este Colors of Asia. Festivalul propune o călătorie până în cele mai îndepărtate...
NOU LA TV PAPRIKA – Antonio si Michael in Bucatarie
Televiziunea TV Paprika, una din preferatele noastre în materie de sfaturi de gătit și inspirație pentru rețete, lansează din 15 octombrie o nouă producție locală cu îndrăgitul Antonio Passarelli. Simpaticul chef Antonio nu va fi singur de această dată, ci însoțit...
CONCURS: Arata-ne ce gatesti cu ajutorul Crock Pot si noi te premiem!
Dragi bucatarasi, Iata ca a devenit deja traditie ca luna Crocktober sa fie dedicata retetelor de toamna, pline de savoare, culoare, dar mai ales gust! Stim deja cu totii ca cel mai bun aliat in bucatarie este un Crock Pot harnic cu ajutorul caruia mancarurile se gatesc singure si sunt...
Un meniu rapid și influențabil atunci când jucați la casino online
Cum trebuie un jucător de cazino să își aleaga meniu și care sunt cele mai importante alimente care îl pot ajuta? Jocurile de noroc, după cum bine ne sugerează și numele, se reduc la factorul de noroc și de probabilitate, unde mulți jucători se ghidează...
Castigatorii concursului Veselie in bucatarie, un quiz culinar sustinut de partenerul Penny
Dragii mei, iata cine sunt premiantii concursului nostru. Sa recapitulam regulile: CUM SE ACORDA PREMIILE Concursul „Veselie in bucatarie are doua tipuri de premii, pentru fiecare dintre cele doua runde de concurs: un tip de premiu pentru primul loc din...
Kuvings - Alegerea optima pentru un storcator de fructe si legume, cu presare la rece
Un stil de viata sanatos este mereu un slogan dupa care ne place sau ne-ar placea sa ne ghidam. O dieta alimentara echilibrata nu inseamna neaparat restrictii, ci mai degraba alternative sanatoase. Iar atunci cand spunem alternative sanatoase, nu trebuie sa ne gandim automat la lipsa...
Food Saver - Cea mai buna metoda de conservare a legumelor si fructelor pentru sezonul rece
Cea mai generoasa perioada in fructe si legume este fara indoiala, sfarsitul verii si inceputul toamnei cand bogatia de vegetale ne imbie prin culoare si gust. Fie ca vorbim de ardei, rosii, vinete, fie ca ne aprovizionam pentru sezonul rece cu fructe minune, un lucru este cert si anume ca...
Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională (7 si 8 septembrie, intrarea liberă)
În acest weekend (7 și 8.09.2019) demarăm o serie de conferințe pluridisciplinare cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) și care ar trebuie să fie strategia...