publicat la 30.08.2017
publicat la 31.07.2017
publicat la 31.07.2017
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Gogosi cu carne de vita presata
Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca. Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute. Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta. Se framanta...
Foietaj cu carnati de bere
Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei. Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati. Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si se pune in mijloc un carnat de bere. Se ruleaza se fac cateva taieturi cu un cutit si se ung cu un...
Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi
Cartofii i-am curatat si spalat bine,apoi i-am taiat in 4, sau se pot felia, se adauga uleiul amestecat bine cu jumatate de plic de Knorr punga magica si se baga in punga speciala pentru copt din interiorul plicului. Se da la cuptor 30 de minute,apoi se deschide punga si se mai lasa 15 minute...
Conopida gratinata la cuptor
Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare. Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se presara parmezan si se baga la cuptor circa 30 de minute. Se scoate si...