violeta30

3

Bucataras
talentat

Popesti Leordeni, Jud.Ilfov

Bucataras din 17.08.2013

RETETE187
PRIETENI69
Retete / Conserve

Gogosari in otet

In Muraturi la 27 Sep 2015

Taiem gogosarii in jumatati, ii curatam de cotoare si de seminte si ii spalam bine. Ii lasam la scurs.  Intre timp pregatim "saramura". O parte otet si doua parti si jumatate apa, cate 1 1/2 lingura de sare la litrul de lichid, iar zahar dupa gust. Eu obisnuiesc sa gust zeama...

Zacusca cu fasole verde

In Zacusca la 27 Sep 2015

Spalam legumele. Ardeii si vinetele le coacem inainte. Ceapa o calim in ulei si apa (eu nu pun foarte mult ulei ca nu imi place sa "inoate" legumele in el), apoi punem ardeiul tocat marunt. Lasam sa se inmoaie bine si adaugam rosiile. Dupa ce s-a legat bine si rosiile s-au...

Cum se face sucul de rosii pentru iarna

In Bulion la 15 Sep 2015

Cum se face sucul de rosii pentru iarna.Se spala rosiile, se scot cotoarele si se taie in patru. Se monteaza masina de tocat si se adapteaza separatorul pentru rosii. Se dau rosiile prin masina si colectam sucul intr-o oala mare. Punem la foc potrivit si fierbem pana cand obtinem...

Rosii pasate pentru iarna

In Bulion la 8 Sep 2015

Rosiile le spalam, apoi le scoatem cotoarele. Intr-un vas mai larg punem apa la fiert pana da in clocot si adaugam rosiile, doar cat sa le acopere cu apa. Lasam pana crapa coaja (in jur de 10-15 min). Le scoatem cu spumiera si adaugam altele pana terminam rosiile de oparit. Lasam la racit si...

Castraveti bulgaresti reteta

In Muraturi la 7 Sep 2015

Se spala borcanele si capacele si se pun la zvantat pe un prosop uscat. Castravetii se spala si se taie coditele. Cu un ac mare sau cu o scobitoare se inteapa castravetii din loc in loc (acest procedeu il fac pentru a intra bine saramura in ei). Luam borcanele si punem otet pana la dunga de...

Cum sa te bucuri de savoare si pe timp de iarna

In Conserve la 30 Ian 2015

Verdeata Daca iti doresti sa pui un marar bun, un leustean in mancare il poti conserva la sfarsitul verii (august). Se spala, se alege si se pune la zvantat pe un prosop curat cateva ore, apoi se toaca fin si se ambaleaza in pungulite care se pun la congelator. Eu scot cate o pungulita si...

Ardei capia umpluti cu varza alba, rosie si morcovi

In Muraturi la 22 Oct 2014

Taiem varza cat mai fin, morcovii ii dam prin razatoare si amestecam cu grija ca sa se combine varza cu morcovii. Se pregatesc ardeii, se scoate cotorul cu grija sa nu rupem ardeiul si se spala cu grija. Ii lasam la scurs pana pregatim zeama. Se pune otetul si apa la foc potrivit, apoi se pune...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 12.09.2021

Creier de porc pane

publicat la 14.12.2020

Taitei de casa

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]