se incalzeste uleiul intr-un tuci mare si se pune ceapa sa se caleasca.cand devine sticloasa se pune ardeiul si morcovul si se calesc putin impreuna.apoi se adauga vinetele si dupa 5 minute,dovleceii .cand se patrund putin se pun rosiile.se lasa sa fiarba pe foc mediu amestecand mereu ca sa nu se...
Se culeg frunze tinere de vita si crengute de marar. Se spala si se lasa pana a doua zi sa se zvante.Se aseaza cate 5 frunze ,se pune o crenguta de marar si se ruleaza. Aceste rulouri se introduc in sticla. Din cand in cand se scutura sticla pt a face loc altor rulouri. Se pune capacul si se...
Tocana de legume (reteta usoara)
se incalzeste uleiul intr-un tuci mare si se pune ceapa sa se caleasca.cand devine sticloasa se pune ardeiul si morcovul si se calesc putin impreuna.apoi se adauga vinetele si dupa 5 minute,dovleceii .cand se patrund putin se pun rosiile.se lasa sa fiarba pe foc mediu amestecand mereu ca sa nu se...
Vita de vie conservata
Se culeg frunze tinere de vita si crengute de marar. Se spala si se lasa pana a doua zi sa se zvante.Se aseaza cate 5 frunze ,se pune o crenguta de marar si se ruleaza. Aceste rulouri se introduc in sticla. Din cand in cand se scutura sticla pt a face loc altor rulouri. Se pune capacul si se...