Curățăm cireșele de frunze și de codițe, le spalăm bine în apă rece și le punem apoi într-o strecurătoare ca să se scurgă apa.
Observație: Dacă suspectați că cireșele ar putea conține viermișori, atunci puteți să le lăsați mai mult timp în vasul cu...
Spălăm bine merele, după care scobim cotorul fără ca să străpungem mărul până în partea cealaltă. Punem batoanele de scorțișoară și umplem interiorul merelor cu stafide, peste care turnăm coniacul.
Punem merele într-un vas în care turnăm și apa fiartă...
Mai întâi spălăm bine florile de salcâm și le lăsăm la uscat pe un prosop de bucătarie.
Între timp pregătim scrobul.
Batem bine ouăle cu telul (pentru rapiditate, eu folosesc un mixer) și le amestecăm cu laptele. Opțional punem zahăr vanilat și...
http://omeglechat.love/
is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.
Compot de cirese
Curățăm cireșele de frunze și de codițe, le spalăm bine în apă rece și le punem apoi într-o strecurătoare ca să se scurgă apa. Observație: Dacă suspectați că cireșele ar putea conține viermișori, atunci puteți să le lăsați mai mult timp în vasul cu...
Desert mere coapte in cuptor, cu stafide si inghetata
Spălăm bine merele, după care scobim cotorul fără ca să străpungem mărul până în partea cealaltă. Punem batoanele de scorțișoară și umplem interiorul merelor cu stafide, peste care turnăm coniacul. Punem merele într-un vas în care turnăm și apa fiartă...
Desert clatite cu flori de salcam
Mai întâi spălăm bine florile de salcâm și le lăsăm la uscat pe un prosop de bucătarie. Între timp pregătim scrobul. Batem bine ouăle cu telul (pentru rapiditate, eu folosesc un mixer) și le amestecăm cu laptele. Opțional punem zahăr vanilat și...