publicat la 23.07.2013
publicat la 30.05.2013
publicat la 19.09.2012
Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi
Se calesc intai ciupercile in putin ulei. Le scoatem din tigaie si calim apoi pastaile adaugand si usturoiul. Cand sunt gata, adaugam ciupercile si le mai tinem pe foc cateva minute pentru ca aromele sa se imbine. Pofta buna!
Sandwich cu DeSenvis&bacon
Pentru aceste sandwichuri cea mai importanta este baza. Primul sandwich are la baza crema de branza cu smantana si ceapa verde tocata marunt si presarata pe toata suprafata baghetei. Al doilea este cu crema de branza cu usturoi si ardei gras tocat marunt (o combinatie deosebita). Urmatoarele...
Omleta de primavara rulata
Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :). Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite,...
Garnitura orez cu legume si ciuperci
Incingeti putin unt intr-o tigaie, in care caliti o ceapa si ciupercile. Dupa ce zeama lasata de ciuperci se evapora, scoateti-le din tigaie si lasati-le de-o parte. In aceeasi tigaie, topiti din nou putin unt, caliti cea de-a doua ceapa, apoi adaugati pe rand ardeiul taiat marunt si morcovul dat...
Mic dejun jucaus
Ouale se pregatesc "ochiuri" in putin unt. Kaiserul se taie felii subtiri si se prepara pe ambele parti in tigaia incinsa (fara unt sau ulei). Am pregatit patru bulete din cascaval Sofia (vezi reteta de bulete), pe care le-am prajit, si m-am apucat sa asamblez totul in...
Bulete de cascaval - divine
Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia. La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica...
Omleta pentru pofticiosi
Într-o farfurie adâncă, se bat bine cele 4 ouă cu un praf de sare. Când s-au omogenizat ouăle, se adaugă cașcavalul răzuit în prealabil (eu am folosit cașcaval Sofia de la Delaco - dintre toate încercate până acum, acesta se topește cel mai bine)....