publicat la 06.12.2014
publicat la 16.11.2014
publicat la 16.11.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste sufleu
Punem pastele la fiert in apa cu sare,apoi le clatim cu apa rece si le punem intr-o tava unsa cu unt. Taiem cubulete mici salam sau bacon, adaugam pe deasupra pastelor,frisca lichida,si un sfert din branza rasa,sare si amestecam pastele. Pe deasupra pastelor adaugam toata branza rasa in asa...
Spaghetti Timbal
Punem spaghettele la fiert in apa cu sare,dupa ce s-au fiert le strecuram si le clatim cu apa rece. Taiem baconul cuburi si il prajim un pic, adaugam ardeii taiati cubulete mici si ii calim, apoi taiem ciupercile felii si le punem si pe ele la calit sa se inmoaie. Punem compozitia intr-un...
Pasticcio
Punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert le punem intr-o stercuratoare si le clatim cu apa rece. Intr-o tigaie, punem ceapa tocata si o calim, adaugam carnea tocata ,dupa ce s-a calit si carnea punem sare, piper,praf de nucusoara si cuisoare ,bulionul si un pahar de apa.Lasam...
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata
Punem la calit ceapa si usturoiul, apoi punem carnea lasam se se caleasca si ea. Dam pe razatoare rosiile, le punem peste carne, adaugam si bulionul. Dupa gust punem toate condimentele, sare, 250 ml de apa si lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul. Fierbem spaghetele, punem sosul pe deasupra...