Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute.
Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam legumele si le lasam la fiert.
Cand aproape sunt gata, adaugam sare, piper, vegeta dupa gust si...
Se pun buchetelele de conopida la fiert cu apa cat cuprinde si vegeta sau legume uscate.
Dupa ce conopida s-a fiert ( aprox 10 minute) se ia de pe foc si se scurge apa in proportie de 80%. Se adauga ardeiul copt si se paseaza cu blenderul vertical. Se adauga piper si smantana si se amesteca bine.
Supa slaba de legume, cu gat de curcan
Gatul de curcan se pune la fiert intr-o oala de 5 litri si se lasa la fiert pentru aproximativ 30 minute. Intre timp curatam legumele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam legumele si le lasam la fiert. Cand aproape sunt gata, adaugam sare, piper, vegeta dupa gust si...
Supa crema de conopida si ardei copt
Se pun buchetelele de conopida la fiert cu apa cat cuprinde si vegeta sau legume uscate. Dupa ce conopida s-a fiert ( aprox 10 minute) se ia de pe foc si se scurge apa in proportie de 80%. Se adauga ardeiul copt si se paseaza cu blenderul vertical. Se adauga piper si smantana si se amesteca bine.