Intr-un vas am pus salata si peste am adaugat ingredientele enumerate mai sus, taiate dupa plac. Am adaugat maioneza si am condimentat dupa gust. Am amestecat foatre bine si am servit. O mancare excelenta si foarte usor de preparat.
Pofta mare !
Am pus la fiert pieptul de gasca, se spumeaza, dupa care am adaugat morcovii, ugat si pastarnacul si cartorii curatati. Cand sunt gata fierte le las la racit. Toate ingredientle le-am taiat cubulete mici, am adaugat si mazarea, apoi cantitatea de maioneza pe care am abtinut-o din galbenus,...
Pastile au fost fierte atunci cand le-am pregatit pentru congelator. Intr-o cratita am pus uleiul si am calit ceapa tocata marunt pana ce aceasta devine aurie. Am adaugat pastaile cu putina apa si le-am amestecat usor, lasandu-le sa fiarba la capac approx 5 minute. Apoi am adaugat usturoiul...
Toate ingredientele se spala bine. Ceapa se curata, se spala si se taie "solzisori", apoi celelalte se taie feliute si se amesteca toate intr-un bol. Adaugam sare, piper ( dupa gust ), ulei si otet, se omogenizeaza usor, iar la final miezul de lapte .
Castravetii i-am spalat, i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele foarte subtiri. usturoiul l-am "dat" prin aparat. Intr-un bol am pus rondelele de castraveti, usturoiul, sare si apa, am amestecat foarte bine si i-am servit in aceasta dimineata alaturi de omleta cu bacon.
Pofta buna!
Pastaile le-am adaugat in apa fierta cu putina sare si le-am lasat approx 6-7 minute Apoi le-am scurs si le-am pus intr-un catron in care am adaugat ulei, otet si usturoiul dat prin aparat si daca e nevoie putina sare. Se amesteca si iese o salata foarte buna!
Pofta buna!
Dupa ce vinetele s-au scurs foarte bine, acestea se toaca marunt sau se poate folosi blenderul pentru a se face pasta, adaugam uleiul putin cate putin, sare si ceapa la final.
Asta e tot!
Pentru inceput am spalat spanacul apoi l-am taiat feliute subtiri ( eu asa tai salata ), ceapa rondele, rosiile, castravetii si mararul. Am adaugat uleiul de masline, sare, am amestecat foarte bine, iar la final miezul de lapte de la Delaco.
Mai intai lasam la scurs foarte bine fideluta, dupa care adaugam usturoiu tocat , maioneza si marar tocat.
La orice petrecere e foarte apreciata.
Pofta buna!
Ciupercile se lasa la scurs foarte bine, dupa care adaugam usturoiul tocat, iar la sfarsit maioneza.
Eu am facut maioneza la moulinexul meu dintr-un galbenus, sare, 1 lg mustar, dapa care am pornit robotul si am adaugat ulei si zeama de lamaie. Credeti-ma imi iese o maioneza deosebita)...
Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii.
Dupa ce am curatat merele de coaja si scoatem samburii le trecem prin razatoare. La fel ca si...
Salata cu ton
Intr-un vas am pus salata si peste am adaugat ingredientele enumerate mai sus, taiate dupa plac. Am adaugat maioneza si am condimentat dupa gust. Am amestecat foatre bine si am servit. O mancare excelenta si foarte usor de preparat. Pofta mare !
Salata Caesar
Ingredientele le-am pus pe o farfurie, apoi am adaugat ulei, otet, soia si deasupra sosul de mustar. Am amestecat si a iesit o bunatate. Pofta mare!
Salata cu carne de gasca
Am pus la fiert pieptul de gasca, se spumeaza, dupa care am adaugat morcovii, ugat si pastarnacul si cartorii curatati. Cand sunt gata fierte le las la racit. Toate ingredientle le-am taiat cubulete mici, am adaugat si mazarea, apoi cantitatea de maioneza pe care am abtinut-o din galbenus,...
Fasole pastai cu marar si usturoi
Pastile au fost fierte atunci cand le-am pregatit pentru congelator. Intr-o cratita am pus uleiul si am calit ceapa tocata marunt pana ce aceasta devine aurie. Am adaugat pastaile cu putina apa si le-am amestecat usor, lasandu-le sa fiarba la capac approx 5 minute. Apoi am adaugat usturoiul...
Salata de vara cu miez de lapte
Toate ingredientele se spala bine. Ceapa se curata, se spala si se taie "solzisori", apoi celelalte se taie feliute si se amesteca toate intr-un bol. Adaugam sare, piper ( dupa gust ), ulei si otet, se omogenizeaza usor, iar la final miezul de lapte .
Salata de castraveti cu usturoi
Castravetii i-am spalat, i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele foarte subtiri. usturoiul l-am "dat" prin aparat. Intr-un bol am pus rondelele de castraveti, usturoiul, sare si apa, am amestecat foarte bine si i-am servit in aceasta dimineata alaturi de omleta cu bacon. Pofta buna!
Salata de pastai
Pastaile le-am adaugat in apa fierta cu putina sare si le-am lasat approx 6-7 minute Apoi le-am scurs si le-am pus intr-un catron in care am adaugat ulei, otet si usturoiul dat prin aparat si daca e nevoie putina sare. Se amesteca si iese o salata foarte buna! Pofta buna!
Salata de vinete
Dupa ce vinetele s-au scurs foarte bine, acestea se toaca marunt sau se poate folosi blenderul pentru a se face pasta, adaugam uleiul putin cate putin, sare si ceapa la final. Asta e tot!
Salata de spanac cu miez de lapte
Pentru inceput am spalat spanacul apoi l-am taiat feliute subtiri ( eu asa tai salata ), ceapa rondele, rosiile, castravetii si mararul. Am adaugat uleiul de masline, sare, am amestecat foarte bine, iar la final miezul de lapte de la Delaco.
Fasolica pastai cu maioneza
Mai intai lasam la scurs foarte bine fideluta, dupa care adaugam usturoiu tocat , maioneza si marar tocat. La orice petrecere e foarte apreciata. Pofta buna!
Ciuperci cu maioneza
Ciupercile se lasa la scurs foarte bine, dupa care adaugam usturoiul tocat, iar la sfarsit maioneza. Eu am facut maioneza la moulinexul meu dintr-un galbenus, sare, 1 lg mustar, dapa care am pornit robotul si am adaugat ulei si zeama de lamaie. Credeti-ma imi iese o maioneza deosebita)...
Pasta de telina
Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii. Dupa ce am curatat merele de coaja si scoatem samburii le trecem prin razatoare. La fel ca si...