pity19

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 05.02.2014

RETETE277
PRIETENI47
Retete / Sandvisuri

Sandvis cu salam napoli

In Sandvisuri la 16 Oct 2014

Decupam 3 cercuri din felia de paine , cu ajutorul unui pahar cu gura rotunda ; Punem pe fiecare cerc cate o bucata de rosie , de salam , castravete , masline taiate , sare ; Dam pe razatoare cascaval ; Punem intr-o farfurie si dam la cuptorul cu microunde 3 minute impreuna cu ardeiul murat...

Lipie cu sunca si cascaval

In Sandvisuri la 24 Mai 2014

Framantam un aluat din: faina, jumatate de lingura sare, oregano 1 lingura, drojdie (nu o dizolvam). Luam o paleta de lemn amestecam compozitia si adaugam putin cate putin lapte rece, amestecand pentru a nu face un aluat moale (trebuie sa rezulte un aluat ca cel de pizza). Tapetam masa de lucru...

Sandvis cu '' Ciolan dezosat ''

In Sandvisuri la 16 Mai 2014

Taiem feliutele de Ciolan marunt , ungem feliutele de paine cu pate , luam doua patratele de cascaval ptr sandvis si punem pe felia de paine , punem una peste cealalta si servim!

Sandvis la micul dejun

In Sandvisuri la 15 Apr 2014

Ungem feliile de paine cu pateu , dupa care adaugam salam , cascaval si castravete ; Lipim feliile de paine si servim!

Sandvis cu toba si salam

In Sandvisuri la 14 Apr 2014

Taiem cornul in doua , ungem cu unt , punem salamul , toba si o lg sos de hrean ; Taiem cornul in doua , punem in toast , lasam 1-2 minute si servim!  

Bruschette cu branza si masline

In Sandvisuri la 9 Apr 2014

Pregatim feliile de paine , ungem bine cu unt si mujdei de usturoi , adaugam feliute de rosie , de ardei , de ceapa si maslinele ; La sfarsit razuim branza peste fiecare felie. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt , luam feliutele de paine , le punem in tava , dam la cuptorul...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 15.09.2016

Prajitura cu mere

publicat la 23.02.2015

Pulpe de pui si piept la cuptor

publicat la 11.02.2015

Chiftele de pui

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]