Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Intr-o oala punem spanacul cu 1 l de apa la fiert ; Usturoiul il dam pe razatoare , adaugam sare,piper , amestecam bine; Spanacul scurs il amestecam cu usturoiul , dupa care adaugam condimentele; Punem 2 oua la fiert in un pahar jumatate de apa ;
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:32
Voturi:23
Voturi:2
In cont 10
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Veioza OSVINO, LED
Ciocan pentru carne
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:22
de Constelatialeu 9
ieri la 22:09
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Rocsi 9
9 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Panacris
gaby_duceag
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spanac cu usturoi
Intr-o oala punem spanacul cu 1 l de apa la fiert ; Usturoiul il dam pe razatoare , adaugam sare,piper , amestecam bine; Spanacul scurs il amestecam cu usturoiul , dupa care adaugam condimentele; Punem 2 oua la fiert in un pahar jumatate de apa ;