Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate.
Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat .
Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min
Aluatul se dezgheata
Pe masa infainata intindem aluatul
Ungem cu oul batut bine
Repartiam cascavalul
Taiem in fasii de aprox 3 -4 cm si rulam sub forma de spirala
Dam la cuptor pt cca 10-15 min
Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs.
Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la...
Pachetele cu branza
Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate. Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat . Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min
Saratele cu cascaval
Aluatul se dezgheata Pe masa infainata intindem aluatul Ungem cu oul batut bine Repartiam cascavalul Taiem in fasii de aprox 3 -4 cm si rulam sub forma de spirala Dam la cuptor pt cca 10-15 min
Cascaval de casa
Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea. Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la...