
publicat la 12.03.2016
publicat la 01.12.2015
publicat la 29.11.2015
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Deci da :)) am incercat si eu asa vestita reteta video de pe fb cu bagheta umpluta cu sunca ou cascaval etc .. a iesit un esec total mie personal nu mi'a placut combinatia dintre ou,cascaval si lapte ...ma gandeam sa postez reteta dar nu cred ca merita asa ca daca vreti sa incercati,eu am folosit o bagheta,100 gr cascaval ,aproape 100 ml lapte,bacon sau carnita cv prajita rupta bucatele ,4 oua si o ceapa verde.Le'a amestecat toate,cascavalul ras,ceapa tocata marunt si am umplut bagheta si am dat la cuptor 20 de min la 175 de grade . Nu e pentru mine :))