Sylvia

2

Bucataras
junior

Bucataras din 13.01.2010

RETETE439
PRIETENI278

Salutare dragi bucatarasi, eu am avut o perioada foooarte plina :) , am lucrat 8-9 ore zilnic in bucatarie, m-am intors pentru 2 luni la primul restaurant ( Garden Ice ) unde am lucrat sa dau o mana de ajutor chefului de cuisine care imi e prieten bun. Am schimbat putin stilul cartii de meniu, meniurile zilnice, am incercat sa implementam un sistem de retete noi cu care sa fidelizam clientii, proiectul meu se apropie de sfarsit :) mai sunt 2 saptamani a fost greu, obositor , enervant adesea :))) dar super pana la urma .....o sa va povestesc mai multe cand ma adun si gasesc putin timp liber. Sper sa il gasesc pt ca din iunie incepe sezonul si la Castel :)

Postari recente

publicat la 28.06.2016

Roma in 4 zile

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]