publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Ieri pe la ora 17 chiar inainte de cocktail-ul de 150 de persoane in tinuta alba de la castel, in poza Eric sous-chef-ul executive un tip extraordinar mereu in actiune si mereu binedispus . Nu prea avem timp de poze dar ieri am profitat ca aveam vreo 20 de minute intre 2 evenimente. Poza este bucataria mare a castelului compusa din 3 segmente, camera de antreuri, camera de patiserie si sala principala fel principal unde se desfasoara totul la "cald "