Așa și să vedeți cu cine m-am întâlnit astăzi, la evenimentul FoodContentsCreator ediția a doua, dar de fapt a 18 din FoodBloggerConference, de-a lungul anilor! Nici nu mi-a venit să cred! Mă bucura că ne-am revăzut!
Bună seara dragi Bucătărași! O seară minunată în continuare!
P.S. Abesnță motivată zilele astea! ;) Am fost în deplasare fără net și câteva evenimente neplăcute! Dar mergem înainte! ;) Promit că mă redresez zilele viitoare! :-*
Carnea de porc se trece prin mașina de tocat impreunăa cu ceapa.
Se alege carnea mai impanata cu grasime, ca sa nu iasa chiftelutele prea uscate.
Cartofii se curata, se spala si se dau pe...
Costita afumata se portioneaza si se fierbe 15 minute. Aruncati apoi aceasta apa.
Spalati fasolea boabe si scurgeti de lichid.
Spalati, curatati si iar spalati legumele folosite....
Mai intai am spart nucile si alunele, le-am curatat, le-am bagat la cuptor si le-am prajit, apoi le-am macinat. Intr-un castron am pus untura, zaharul brun, cele 2 oua si vanilia bourbon, am mixat...
Dovleceii se curata de coaja , apoi se taie cubulete .La fel procedam si cu cartofii insa se taie cuburi mult mai mici decat dovleceii. Rosiile le cufundam în apă clocotită timp de un...
Pieptul de rata il uscam bine cu prosoape de hartie. Il crestam usor pe partea cu pielea,fara sa taiem carnea.
Condimentam cu sare si piper.
Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim un vas...
Curatam agrisele de codite si de moti, spalam in 2-3 ape si le lasam la scurs. Adaugam zaharul peste ele, scuturam un pic si le maruntim la robot. Se obtine o pasta.
Intr-o oala turnam apa ,asezam...
Iata cum se prepara Reteta de prajitura Borzosa
Untul se topește într-o crăticioră pe bain-marie sau la microunde.
Se pune apoi în bolul vasului pentru mixer, se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, făina cernută...
Ziua bună dragi Bucătărași! O zi mununată în continuare!