Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
publicat la 14.02.2025
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
Voturi:64
Voturi:35
In cont 36
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 14:01
ieri la 13:05
ieri la 10:56
de Panacris 9
pe 20.02 la 14:38
pe 19.02 la 12:27
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
oanapl
angelika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorenik 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...