Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:18
Voturi:13
Voturi:9
In cont 101
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:29
de Panacris 9
ieri la 17:57
ieri la 10:12
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...