Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:13
Voturi:28
Voturi:10
In cont 101
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:18
ieri la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
de RODIMUR 8
pe 01.09 la 15:58
pe 01.09 la 12:41
7 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
5 voturi
Rocsi
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...