Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:13
Voturi:10
Voturi:7
In cont 101
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:32
ieri la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
vasimur
AnAmAryAnA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
barcaurobertina 1
paulica 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...