
publicat la 09.09.2012
publicat la 07.12.2011
publicat la 28.09.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de conopida
Conopida se spala, se rupe in buchetele si se fierbe in apa sarata. Se scurge bine. Se face o maioneza rapida la blender din: ulei, oul intreg, zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare, piper si chimen, dupa aceasta reteta minunata: http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY Conopida fiarta...
Conopida crocanta
Conopida se rupe in buchetele de 4-5 cm diametru, se fierbe "al dente" in apa sarata. Se scurge bine. Intr-un castron se amesteca faina, amidon, fulgi de cartofi, boia, se adauga oul si apa minerala, se amesteca bine cu un tel pana se dizolva cocoloasele. In alt castron se amesteca...
Orez cu ciuperci
Ciupercutele se spala usor, nu se curata de pielita, se taie feliute si se pun deoparte. Ceapa se toaca marunt. Untul si uleiul cu hribi se pun intr-o cratita neaderenta si cand s-a incins se adauga ceapa, se lasa sa se inmoaie, se pun ciupercile, un praf de sare si se acopera cu...