miremirc

1

Bucataras
incepator

TIMISOARA

Bucataras din 23.02.2010

RETETE229
PRIETENI261
Retete / Pizza

Pizza de casa

In Pizza la 17 Mai 2012

Aluat pentru pizza de casa : drojdia proaspata o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam putina apa calduta si putina faina. Lasam la dospit 15 minute.   Faina o cernem intr-un bol, punem peste ea sarea, maia-ua si apa calduta treptat. Framantam pana obtinem un aluat omogen....

Turtite simple

In Piine la 26 Feb 2012

Maia : amestecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam putin lapte caldut si lasam la dospit 10 minute. Intr-un castron cernem faina, adaugam sarea, uleiul de masline, maia-ua si laptele caldut (sau apa calduta) treptat . Framantam bine aluatul si lasam la dospit 1 ora....

Painici cu ceapa

In Piine la 16 Apr 2011

Pregatim maiaua : amestecam zaharul cu drojdia pana se lichefiaza , apoi adaugam putin apa calduta si lasam la dospit; intr-un castron mare cernem faina si punem maia-ua, sarea, uleiul si apa calduta treptat, framantand pana ce obtinem un aluat ce se desprinde de pe maini si lasam la dospit 1...

Focaccia

In Piine la 15 Mar 2011

 Cernem faina intr-un castron mai mare, adaugam drojdia si amestecam bine de tot.   Adaugam uleiul de masline, sarea, zaharul si apa calduta treptat, amestecand. Framantam si daca aluatul este lipicios il lasam sa stea 15 minute apoi continuam sa framanatam; daca mai este necesar...

Foccacia rapida cu smantana

In Piine la 1 Mar 2011

Intr-un castron mai maricel amestecam faina cu drojdia si facem un cuib in care adaugam pe rand smantana, cei 40 ml uleiul de masline, sarea, zaharul si amestecam incet apoi punem putin cate putin apa calduta ;framantam bine pana ce aluatul nu se mai prinde de maini.Ungem tava (39*25) cu ulei de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 30.01.2013

Desert prajitura Kinder

publicat la 27.01.2013

Chiftele in aluat

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]