miremirc

1

Bucataras
incepator

TIMISOARA

Bucataras din 23.02.2010

RETETE229
PRIETENI283
Retete / Mancaruri de post

Coca de trampo

In Mancaruri de post la 15 Aug 2012

Curatam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul si gogosarul il taiem si pe el tot rondele, iar rosiile felii subtiri. Presaram deasupra lor sare si piper si lasam deoparte. Intr-un castron amestecam faina cu berea si cu uleiul, framantam si intindem cu sucitorul pe masa. Folosindu-ne de sucitor...

Cozonac cu rahat

In Mancaruri de post la 18 Mar 2012

Pregatim maia-ua : intr-un bol mic amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar pana se lichefiaza, apoi adaugam putin suc. Acest amestec il turnam peste faina asezata intr-un castron mare. Lasam sa dospeasca 10 minute. Adaugam apoi celelalte ingrediente si framantam pana ce aluatul se desprinde...

Burek cu varza dulce

In Mancaruri de post la 8 Mar 2012

Taiem ceapa si o calim in cateva linguri de ulei. Punem sarea, piperul, boia-ua si varza taiata . Calim cam 5 minute. Adaugam mararul tocat fin, amestecam si lasam sa se raceasca. Foile le-am taiat in jumatate si le-am impartit in 3. Am asezat cateva foi una peste cealalata, stropite cu...

Placinta cu rosii

In Mancaruri de post la 12 Dec 2011

Pentru aluat : drojdia o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam 100 ml apa calduta si 1 lg faina; lasam 10 minute sa creasca. Intr-un bol punem faina , facem o scobitura in mijlocul ei si adaugam maia-ua obtinuta mai sus, sarea, si apa treptat. Amestecam cu o lingura, apoi framantam...

Scovergi cu cartofi

In Mancaruri de post la 11 Apr 2011

Intr-un castron amestecam faina cu drojdia uscata.  Adaugam sarea, zaharul si apa calduta treptat, framantand bine pana ce obtinem un aluat ce se desprinde de maini.  Lasam la dospit 1 ora, timp in care isi dubleaza volumul.  Pentru umplutura : curatam cartofii, ii spalam si...

Tocanita de cartofi cu orez

In Mancaruri de post la 23 Mar 2011

  Spalam orezul in 2-3 ape; il lasam in apa rece pentru 20 minute.   Taiem ceapa si o calim in ulei, intr-o craticioara, cam 2-3 minute.   Luam de pe foc si adaugam boia, sare si frunza de dafin rupta in doua.   Punem si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete,...

Mancare de dovlecei

In Mancaruri de post la 22 Mar 2011

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea mare, ii stropim cu sucul de la jumatatea de lamaie si ii lasam sa stea pana ce calim ceapa Intr-o cratita punem uleiul si ceapa curatata si taiata bucatele si o calim putin, apoi luam cratita deoparte si punem lingura de boia . Punem...

Humus reteta

In Mancaruri de post la 12 Mar 2011

Humus reteta Nautul se tine o noapte in apa rece.A doua zi il punem la fiert in apa pana se inmoaie, apoi adaugam sare; dupa ce s-a fiert nautul il punem sub jet de apa rece intr-o strecuratoare,apoi il tocam cu blenderu .Se amesteca cu pasta de susan (eu am pus 2 lg susan in rasnita de cafea...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 30.01.2013

Desert prajitura Kinder

publicat la 27.01.2013

Chiftele in aluat

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]