Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile aproximativ egale. In mijlocul fiecarei chiftelute am pus cascaval taiat cubulete....
Intr-un bol mixam untul moale, lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam apoi, pe rand, oul si banana pasata cu furculita si omogenizam. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bobitele de ciocolata.
Compozitia se toarna...
Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii.
Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toarna deasupra compozitia pentru blat.
eu am...
Blat:
Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema
fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu
cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de...
Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza feliile de sunca si bucatile de cascaval. Se ruleaza cat mai strans posibil si se leaga cu sfoara de...
Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu.
Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta devine lichid si are culoarea chihlimbarului. Caramelul obtinut se toarna in vasele termorezistente....
Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si...
Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile aproximativ egale. In mijlocul fiecarei chiftelute am pus cascaval taiat cubulete....
Banana Bread la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un bol mixam untul moale, lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam apoi, pe rand, oul si banana pasata cu furculita si omogenizam. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bobitele de ciocolata. Compozitia se toarna...
Cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii. Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toarna deasupra compozitia pentru blat. eu am...
Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Blat: Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de...
Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza feliile de sunca si bucatile de cascaval. Se ruleaza cat mai strans posibil si se leaga cu sfoara de...
Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu. Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta devine lichid si are culoarea chihlimbarului. Caramelul obtinut se toarna in vasele termorezistente....
Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si...