publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Midii cu sos
Curatati bine midiile sub jet de apa rece. Eu am folosit un burete din sarma pentru a le curata mai bine de depunerile calcaroase. Daca gasiti midii deschise le aruncati. Le scurgeti bine de apa si incepeti sa pregatiti sosul. Intr-o oala punem pe foc uleiul si untul. Se adauga cateii de...
Somon la cuptor
Se spala bine pestele, apoi se pune un pic de ulei intr-o forma, se asaza somonul, se presara un pic de delikat si se baga in cuptor la 180C. Dupa 20 de minute se scoate tava si se mai stropeste un pic cu sosul lasat. Se lasa in continuare la cuptor pana e frumos rumenit. Servim alaturi de...
Crap prajit
Se curata bine pestele apoi se spala si se portioneaza. Se da bine prin malai si se prajeste pe ambele parti in ulei fierbinte. Dupa ce e gata, se scoate pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se serveste langa o mamaliguta in aburi si mujdei de usturoi....
Macrou cu sos la cuptor
-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele. -Apoi se taie ceapa si rosiile marunt. -Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin...
File de somon cu sos de ciuperci
-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. -Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. -Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte. -Dupa cele 20 de minute turnam smantana...