meosiris

1

Bucataras
incepator

Hamburg

Bucataras din 29.05.2009

RETETE174
PRIETENI74
Retete / Peste

Midii cu sos

In Peste la 28 Feb 2012

Curatati bine midiile sub jet de apa rece. Eu am folosit un burete din sarma pentru a le curata mai bine de depunerile calcaroase. Daca gasiti midii deschise le aruncati. Le scurgeti bine de apa si incepeti sa pregatiti sosul. Intr-o oala punem pe foc uleiul si untul. Se adauga cateii de...

Somon la cuptor

In Somon la 28 Feb 2012

Se spala bine pestele, apoi se pune un pic de ulei intr-o forma, se asaza somonul, se presara un pic de delikat si se baga in cuptor la 180C. Dupa 20 de minute se scoate tava si se mai stropeste un pic cu sosul lasat. Se lasa in continuare la cuptor pana e frumos rumenit. Servim alaturi de...

Crap prajit

In Crap / Caras la 3 Aug 2011

Se curata bine pestele apoi se spala si se portioneaza. Se da bine prin malai si se prajeste pe ambele parti in ulei fierbinte. Dupa ce e gata, se scoate pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.   Se serveste langa o mamaliguta in aburi si mujdei de usturoi....

Macrou cu sos la cuptor

In Peste la 1 Aug 2009

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele. -Apoi se taie ceapa si rosiile marunt. -Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin...

File de somon cu sos de ciuperci

In Somon la 1 Aug 2009

-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. -Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. -Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte. -Dupa cele 20 de minute turnam smantana...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 28.02.2012

Melcisori cu pasta de masline

publicat la 28.02.2012

Cartofi inveliti in bacon

publicat la 28.02.2012

Ciuperci pane

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]