Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:07
de Retete_gustoase 1
pe 17.03 la 15:49
pe 17.03 la 14:48
pe 17.03 la 09:55
de oanapl 7
pe 16.03 la 21:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...