Desfacem bulionul in apa si il punem pe foc. Adaugam zaharul, sarea, piperul si lingura de faina amestecand incontinuu, pentru a nu face cocoloase
Adaugam dupa primul clocot si crengutele de busuioc si lasam sa fiarba circa 15 minute ,pana se leaga bine amestecand incontinuu
Acest sos...
Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin.
Se oparesc cam 10-15 min.
Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei.
Se incinge cuptorul si bagam borcanele
stingem focul...
Sos cu busuioc pentru chiftelute
Desfacem bulionul in apa si il punem pe foc. Adaugam zaharul, sarea, piperul si lingura de faina amestecand incontinuu, pentru a nu face cocoloase Adaugam dupa primul clocot si crengutele de busuioc si lasam sa fiarba circa 15 minute ,pana se leaga bine amestecand incontinuu Acest sos...
Gogosari in sos pentru friptura
Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin. Se oparesc cam 10-15 min. Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei. Se incinge cuptorul si bagam borcanele stingem focul...