-spalam foarte bine bucatile de peste ,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa
-saram si piperam
-batem oul cu putina sare , piper si faina ,adaugam apa cat sa iasa un aluat foarte subtire
-trecem bucatile de peste prin aluatul obtinut si le prajim in baie de ulei...
Spalam si portionam chefalul si-l asezam in tava
-facem un sos din zeama de lamaie ,apa,sare grunjoasa .,piper boabe ,suc de rosii frunze de dafin ,turnam amestecul peste peste
-asezam inca 2-3 feliute de lamaie deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Spalam foarte bine macroul si-l portionam
Saram ,piperam,condimentam cu condimente pt peste stropim cu lamaie
Lasa la frigider pt 1-2 ore
Trecem prin faina pestele si-l prajim pe ambele parti in baie de ulei
Scoatem pe un servet de hartie
Cartofii ii taiem cubulete de marime...
intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet.
Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie.
Sa aveti pofta!
Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine. Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa mixam compozitia turnand in fir foarte subtire...
Crap pane
-spalam foarte bine bucatile de peste ,le tamponam cu un servet din hartie pentru a absorbi toata apa -saram si piperam -batem oul cu putina sare , piper si faina ,adaugam apa cat sa iasa un aluat foarte subtire -trecem bucatile de peste prin aluatul obtinut si le prajim in baie de ulei...
Chefal cu sos de lamaie
Spalam si portionam chefalul si-l asezam in tava -facem un sos din zeama de lamaie ,apa,sare grunjoasa .,piper boabe ,suc de rosii frunze de dafin ,turnam amestecul peste peste -asezam inca 2-3 feliute de lamaie deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Guvide prajit
Guvidele se curata de intestine,se spala bine,se sareaza si pipereaza -se trece prin ou batut si dupa prin faina -se prajesc in ulei incins
Macrou prajit cu cartofi natur
Spalam foarte bine macroul si-l portionam Saram ,piperam,condimentam cu condimente pt peste stropim cu lamaie Lasa la frigider pt 1-2 ore Trecem prin faina pestele si-l prajim pe ambele parti in baie de ulei Scoatem pe un servet de hartie Cartofii ii taiem cubulete de marime...
Pangasius in aluat crocant cu bere
intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.
File de pangasius pane
Spalam bine pestele,il portionam il condimentam dupa care il trecem pe rand prin faina ou si dupa aceea prin pesmet. Se prejeste in ulei incins pana capata o culoare aurie, se serveste cu lamaie. Sa aveti pofta!
Salata de icre
Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine. Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa mixam compozitia turnand in fir foarte subtire...