![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 22.03.2016
publicat la 29.07.2014
publicat la 09.05.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Shake cu piersici
-piersicile foarte bine spalate (si curatate de pielita pt cine doreste -eu nu am inlaturat-o pt ca acolo se gasesc cica cele mai multe vitamine)se pun in blender impreuna cu iaurtul ,zaharul si gheata -se mixeaza pana la obtinerea unei consistente uniforme -se toarna in pahare si se serveste.
Limonada
-apa ,zaharul si lamaia se pun la fiert,se vor tine pana ce se leaga siropul,adica pana va avea consistenta mierii de albine -se lasa la racit-in aceasta etapa in reteta originala se mai adauga coaja de lamaie proaspata Asamblarea: -se adauga intr-un pahar2-3 lg sirop+3-4 cuburi de...
Cocktail cu lapte si capsuni
-puse in blender cu putina gheata si gata...!