publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Rata pe pat de pastarnac
Spalam, curatam morcovul, ceapa si telina, le taiem rondele, adaugam usturoiul curatat, boabele de piper, cimbrul si foile de dafin. Zarzavatul, usturoiul si condimentele le punem la fiert impreuna cu otetul, vinul si sarea. Dupa ce a dat in clocot stingem focul , lasam sa se raceasca...
Piftie de porc
Spalam bine carnea de porc (daca are par o parlim putin la flacara aragazului). Se aseaza intr-o oala mai mare si se acopera cu apa apoi se lasa la fiert cu cateva boabe de piper , doua frunze de dafin si sare grunjoasa (la foc mic).Se spumeaza mereu. Trebuie sa fiarba pana...
Pilaf cu gaina de tara
Fierbem carnea 40 de minute dupa care o scoatem , o punem intr-un vas de yena adaugan sare, piper, 2 catei de usturoi sparti nu curatati, 1 cana de vin alb si o lasam cu capac la cuptor 30 de min la 200 de grade. Intre timp curatam, spalam si tocam morcovul+ceapa apoi le adaugam in supa...
Sarmale de curcan si vita
Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare , ambele se pun intr-un bol mai mare si se amesteca cu carnea tocata (curcan+vita) , mararul tocat , boia dulce, suc de rosii, bulion de ardei, ulei, orezul, cimbru, piper, delicat. Cu aceasta compozitie umplem sarmalele. Separat varza...
Varza calita
Tocam varza, o frecam cu sare, piper, 2 linguri de otet si una de zahar. Intre timp spalam , curatam si tocam ceapa+morcovul iar rosiile le dam pe razatoare. Punem la calit costita afumata, dupa care o scoatem si adaugam cepa+morcovul, lasam 5 minute pana ceapa devine sticloasa si mai apoi...