ianculubita

6

Bucataras
Chef

Galati

Bucataras din 08.02.2011

RETETE823
PRIETENI208
Retete / Sandvisuri

Sandvis cu bacon si cascaval

In Sandvisuri la 17 Oct 2013

Baghetele taiate pe lungime,pe cate o jumatate punem rucola spalata si uscata,o stropim cu putina crema de otet balsamic,deasupra punemcubulete de Miez de Lapte,ceapa verde taiate marunt dar oblic,rondele de cherry,cate o felie de muschi,o felie de cascaval,rondele de rosii,acoperim cu a doua...

Sandvis cald

In Sandvisuri la 17 Oct 2013

Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate putin ulei(pentru aroma),1felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,o felie de bacon,2rondele de salam,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava pe hartie de copt si lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca...

Hamburger

In Sandvisuri la 14 Feb 2013

Carnea trecuta prin masina de tocat de doua ori pentru a fi cat mai fin tocata,o amestecam bine cu mana adaugand sare,piper,cimbru,ceapa tocata foarte marunt si ulei cate putin; formam din carne o sfera si o lasam sa se odihneasca acoperit1h; dupa acest timp formam hamburgeri nu prea grosi...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2024

Reteta de prajitura imposibila

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]