hangiu

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 24.02.2010

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Gratar de porc

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.  Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o...

Ciorba de peste la ceaun

In Supe/Ciorbe la 11 Apr 2010

Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne...

Gulas de vita reteta originala

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2010

Se curata ceapa si legumele si se taie in rondele nu foarte marunt. Intr-un ceaun mai mare se caleste slanina afumata si jumate din untura , apoi se adauga ceapa legumele si usturoiul. Adaugati untura doar daca mai este nevoie. Dupa ce au inceput sa se inmoaie si au primit culoare aurie se...

Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit

In Porc la 11 Apr 2010

Cum se prepara Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit! Se incepe pregatirea purcelului cu 3 zile inainte. In prima zi se pune la sare. Se ia purcelul si se asaza pe o folie mare si se sareaza bine cu sare grunjoasa, pe toate...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]