Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:58
Voturi:98
Voturi:67
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:30
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rocsi
Lau
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...