gabrielasfechis

1

Bucataras
incepator

Bistrita

Bucataras din 01.04.2014

RETETE38
PRIETENI93
Retete

Ciorba de fasole cu costita afumata in paine de casa

In Ciorbe la 10 Aug 2014

Fasolea o punem in apa de seara. Pregatim mai intai aluatul de paine. Amestecam ingredientele in ordinea scrisa si le framantam bine. Aluatul il acoperim cu un prosop si il puteti tine in cuptorul cu microunde timp de o ora ca sa dospeasca. Intre timp preparam ciorba. Taiem marunt,...

Tarta cu dovlecel si branza

In Aperitive / Garnituri la 21 Iul 2014

Prima data facem umplutura. Curatam dovleacul, il taiem fasii si il curatam pe dinauntru de samburi,il lasam cu sare sa se scurga de apa apoi  il taiem cubulete si il punem la calit cu putin ulei, apoi adaugam aproximativ 200 gr apa si il lasam sa fiarba cu sare. Pana ce fierbe dovleacul...

Piure de legume cu pui

In Pui la 9 Iul 2014

Se taie legumele si peptul de pui fasii si se calesc in putin ulei. Dupa ce s-au calit se pune apa si sare si se lasa la fiert. Dupa ce s-au fiert bine se scurg legumele si carnea pe o farfurie separat. Legumele se pasereaza pana se face un piure. Se adauga in mixer/blender si putina apa...

Fidelute scazute cu pui

In Pui la 9 Iul 2014

Se curata ceapa si morcovul, se spala, se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga si pieptul de pui taiat cubulete si se caleste putin impreuna cu ceapa si morcovul. Dupa ce s-a calit se adauga 2 cani de apa se lasa la fiert si se condimenteaza cu sare. In momentul in care fierbe apa...

Tort cu mere si caramel ca la mama acasa

In Torturi la 9 Iul 2014

Pentru inceput curatam merele si le spalam. Le taiem in doua si curatam interiorul. Punem o cana de zahar cu varf pe foc la caramelizat.(eu am folosit o oala emailata pe care am pus-o si la cuptor). Duca ce s-a caramelizat zaharul ungem tava de copt pe margini cu zaharul. Apoi asezam...

Dulceata de capsuni reteta

In Dulceata / Gem la 25 Mai 2014

Dulceata de capsuni reteta Am facut dulceata in cantitate mica(camara mica, planuri multe). La 2 kg capsuni am pus 1 kg zahar.Mie imi place dulce dulce, puteti reduce cantitatea de zahar daca doriti. Se spala capsunii si se strecoara de apa. Se curata de codita si daca e cazul se curata ce...

Tort cu crema de vanlie si capsuni

In Torturi la 24 Mai 2014

Se separa albusul de galbenus. Albusurile impreuna cu sarea se bat bine cu mixerul pana se formeaza o compozitie spumoasa. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza. Galbenusurile de ou se pun toate odata si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de vanilie si...

Tort cu crema de lamaie si portocale presarate cu ciocolata

In Torturi la 5 Apr 2014

Se separa albusul de galbenus. Albusurile impreuna cu sarea se bat bine cu mixerul pana se formeaza o compozitie spumoasa. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza. Galbenusurile de ou se puntoate odata si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de vanilie si apoi...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 18.05.2017

Desert cu ciocolata cu cocos

publicat la 12.05.2017

Desert prajitura Tavalita

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 22

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]