gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2011

1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie, pana cand obtineti un aluat bine legat si pufos....

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]