Pentru a prepara aluatul :
1. Folosind masina de facut paine, sau intr-un bol mare, daca doriti sa realizati cozonacul in intregime manual, amestecati faina cernuta, cu untul si galbenusurile de ou.
2. Pentru a folosii drojdia, incalziti...
1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie,...
1. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati la viteza medie, untul cu faina, pana cand obtineti o consistenta sfaramicioasa si omogena. Continuand la viteza mica adaugati apa si otelul si mixati pana cand...
Aici puteţi răsfoi revista What Liberty Ate. În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.
Revista What Liberty Ate este prima revista de fotografie culinara din Romania, creata exclusiv manual, cu ajutorul food bloggerilor din Romania si a celor din Statele Unite. In paginile revistei puteti gasii interviuri cu cei mai buni food bloggeri internationali, ce gandesc food bloggeri din Romania despre gastronimie si fotografie, puteti vedea trendurile in bucatarie de anul acesta, sau puteti descoperi ce locuri interesante puteti vizita in Europa si ce retete delicioase puteti prepara cu ocazia sarbatorilor de iarna. Aici puteti gasi reteta celebrei Marlenka, retete organice, sau puteti incerca aperitive italinesti simple.
La multi ani si multa sanatate!