Sfaturi pentru Roma .
14.07.2012 / 00:04
Citeaza
Pe 17 iulie merg in concediu la Roma . V-as fi recunoscatoare pentru ,, un pont '' , locuri de vizitat , impresii , preparate de incercat .
Cu prietenie si multumiri anticipate Mihaela R
14.07.2012 / 14:42
Citeaza
Mihaela, iti urez de pe acum sa ai o vacanta frumoasa :)
Desi am vizitat Italia, la Roma nu am ajuns inca, tot ce pot sa iti spun este celebra urare: "When in Rome, do as the romans do" :)
Eu am gasit un bun aliat in lupta cu necunoscutul strain, pe forumul softpedia. Gasesti multe informatii, sper sa afli cam ce te intereseaza .
Aici ai un link si poate iti va fi de ajutor: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=638259
Eu iti urez din nou vacanta placuta si drum bun ! ;)
14.07.2012 / 14:55
La aqproximativ 30 km. de Roma se afla Vila Deste sa nu o ratezi. Vacanta placuta!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bunica
Ultima editare: 14.07.2012 14:58:42
18.07.2012 / 19:42
Citeaza
desi cred ca deja te bucuri de Roma ,in cazul in care sunt si copii cu tine iti recomand parcurile de distractii .eu am fost la Magicland -Roma ,valmontone...e ieftin si platesti doar intrarea (ca la toate parcurile de altfel) ...cu exceptia bauturilor si de ale gurii....
Recomandari pentru tine si casa ta
07.08.2022 / 01:54
Citeazamihaelar63 a spus:
Pe 17 iulie merg in concediu la Roma . V-as fi recunoscatoare pentru ,, un pont '' , locuri de vizitat , impresii , preparate de incercat . Cu prietenie si multumiri anticipate Mihaela R
Interesting site i love it keep posting more! how much is a bathroom remodel
26.12.2023 / 12:07
Citeazaandralexa90 a spus:
Iti recomand tot centrul Romei,e superba.
I also recommend the whole center of Rome and geometry dash subzero, it's gorgeous.