19.01.2012 / 22:24
CiteazaBucataras a spus:
ruuuuxyyyy, de cind nu te am mai auzit >:D
Da' de mine ai auzit?
21.01.2012 / 23:42
Citeaza
Nu stiu daca bucataras vede sau nu, sau poate ma ajutati voi cum sa fac sa sterg 2 retete?....desii am postat pe cea care trebuie nu stiu cum sa fac sa sterg reteta ca le-am trimis repetat si apae acum de 3 ori?...cum sa le sterg oare?....si daca am scris o reteta dar vreau sa pun si eu linck-ul de la o alta reteta, de exemplu am facut pancakes cu sos caramel, am scris reteta de la pancakes si separat reteta de la sos caramel, dar in reteta de la pancakes sa pun linck-ul de la sos caramel sa poti da click si sa intri direct in cealalta reteta....cum sa fac?....multumesc ....
23.01.2012 / 08:55
Citeazasoryna1981 a spus:
Nu stiu daca bucataras vede sau nu, sau poate ma ajutati voi cum sa fac sa sterg 2 retete?....desii am postat pe cea care trebuie nu stiu cum sa fac sa sterg reteta ca le-am trimis repetat si apae acum de 3 ori?...cum sa le sterg oare?....si daca am scris o reteta dar vreau sa pun si eu linck-ul de la o alta reteta, de exemplu am facut pancakes cu sos caramel, am scris reteta de la pancakes si separat reteta de la sos caramel, dar in reteta de la pancakes sa pun linck-ul de la sos caramel sa poti da click si sa intri direct in cealalta reteta....cum sa fac?....multumesc ....
daca nu te aude sefu', le poti modifica prin adaugarea altei retete peste ce vrei sa stergi :) Bafta!
23.01.2012 / 11:39
Citeaza
Soryna, in pagina ta apar doar 6 retete, o singura data. Apar ok. Nu ai cum sa stergi reteta, eventual sa o editezi in ziua in care ai scris-o. Ca sa pui un link in reteta, trebuie sa selectezi cuvantul sau denumirea retetei si apoi ti se activeaza pe bara cu "semne" o iconita cu un lant, za, ceva de genul...dai click acolo si se deschide o fereastra unde poti pune linkul. Sper sa reusesti, Bafta!
Recomandari pentru tine si casa ta
23.01.2012 / 14:18
CiteazaOana a spus:
Soryna, in pagina ta apar doar 6 retete, o singura data. Apar ok. Nu ai cum sa stergi reteta, eventual sa o editezi in ziua in care ai scris-o. Ca sa pui un link in reteta, trebuie sa selectezi cuvantul sau denumirea retetei si apoi ti se activeaza pe bara cu "semne" o iconita cu un lant, za, ceva de genul...dai click acolo si se deschide o fereastra unde poti pune linkul. Sper sa reusesti, Bafta!
ce simpatica iconita cu lantz
eu i-am zis ochelari ))))))
23.01.2012 / 14:45
Citeazagaby_d a spus:
ce simpatica iconita cu lantz eu i-am zis ochelari ))))))
apai ziceti-mi si mie,ca trebuie sa-mi schimb ochelariidar mi-ar place si o iconita cu lant
23.01.2012 / 22:42
Citeaza
scrie un mesaj privat boss-ului si zi-i problema.de restul se ocupa el :) eu asa am facut cind am postat de 2 ori aceeasi reteta :)
23.01.2012 / 22:47
Citeaza
cadouri aniversare?????????? adica de ziua mea primesc cadou???????????????
:)))))))))))))))))))))
24.01.2012 / 08:40
Citeazagaby_d a spus:
ce simpatica iconita cu lantz eu i-am zis ochelari ))))))
Eu i-am zis "8 rasturnat"
24.01.2012 / 08:41
Citeazacaroline a spus:
cadouri aniversare?????????? adica de ziua mea primesc cadou??????????????? :)))))))))))))))))))))
Eheeee... daca-ar fi asa mi-as schimba saptamanal data nasterii la profil.
24.01.2012 / 16:49
Caroline, Elena, la aniversarea a 3 ani de bucataras.ro , Bucataras a oferit cadouri Decorix primilor 50 persoane din top bucataras( cei mai activi In 2011)
despre asta se vorbeste aici
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 24.01.2012 16:49:31