Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.
Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se...
Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget.
Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi...
Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua.
Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa...
Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.
Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.
Intr-o tigaie se pune ulei la...
Carne de porc cu sote de ciuperci
Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie. Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se...
Carne de porc in bait
Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget. Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi...
Rulada cu carne tocata
Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua. Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa...
Pulpe pui cu mazare in sos de smantana
Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora. Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea. Intr-o tigaie se pune ulei la...