Fiind o reteta care se face numai in perioada Pastelui, avem oua fierte din belsug. Daca nu, le punem la fiert 5 minute de cand clocoteste apa. Oualele se curata de coaja si se taie fiecare in sferturi.
Capatana de miel se curata de eventualele pielite, se spala si se puna la fiert ~ 1 ora....
Preparăm maioneza din 2 gălbenușuri, muștar, zeamă de lămâie și ulei. Când este gata maioneza o amestecăm cu cățelul de usturoi tocat foarte fin și mărarul tocat mărunt.
Într-o tigaie topim untul și călim câte 2 minute pe fiecare parte surimi. Se scot pe...
Salata de oua cu carne de miel
Fiind o reteta care se face numai in perioada Pastelui, avem oua fierte din belsug. Daca nu, le punem la fiert 5 minute de cand clocoteste apa. Oualele se curata de coaja si se taie fiecare in sferturi. Capatana de miel se curata de eventualele pielite, se spala si se puna la fiert ~ 1 ora....
Salată de surimi
Preparăm maioneza din 2 gălbenușuri, muștar, zeamă de lămâie și ulei. Când este gata maioneza o amestecăm cu cățelul de usturoi tocat foarte fin și mărarul tocat mărunt. Într-o tigaie topim untul și călim câte 2 minute pe fiecare parte surimi. Se scot pe...