divainbucatarie

4

Bucataras
grozav

Bucuresti

Bucataras din 23.10.2010

RETETE359
PRIETENI70
Retete / Mancaruri de legume

Mancare ardeleneasca de mazare cu smantana

In Mancaruri de legume la 13 Iun 2011

Calim morcovul ras. Punem mazarea curatata si spalata la fiert cu apa cat o acopera. Adaugam morcovul calit si frunza de dafin. Dupa ce s-a fiert mazarea, adaugam smantana (amestecata cu faina) si o parte din patrunjelul tocat. Lasam sa fiarba inca 5 minute si apoi oprim focul. Punem restul...

Sote de mazare cu morcov

In Mancaruri de legume la 1 Mar 2011

Dam morcovul prin razatoarea mare si il calim in unt. Adaugam mazarea curatata. Punem apa fierbinte cat sa le acopere si le lasam sa fiarba. Adaugam sare, patrunjel smantana si faina, continuand sa fierbem pana scade apa. Daca mazarea nu este inca fiarta, mai punem apa fierbinte si lasam pe foc...

Clatite cu dovlecel

In Mancaruri de legume la 20 Ian 2011

Spalam dovleceii si ii dam prin razatoarea mare. Ii punem intr-un castron, aruncam un praf de sare, amestecam si ii lasam 15 -20 minute. Dupa acest interval luam dovlecii si ii stoarcem de lichid. Amestecam dovleceii cu restul ingredientelor. Mararul il punem tocat. Daca aluatul este prea subtire...

Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume

In Mancaruri de legume la 19 Noi 2010

Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu si calim ceapa si usturoiul. Dupa ce s-aui calit le scoatem din ulei, le punem seprata pe o farfurie si continuam sa calim pe rand, in acelasi ulei, feliile de vanata si cele de dovlecel. In acest timp fierbem in apa cu sare buchetele de...

Tocanita de cartofi cu carnati si bacon

In Mancaruri de legume la 8 Noi 2010

Pentru inceput curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi mai mari. Tocam ceapa marunt si o calim impreuna cu baconul si carnatii taiati rondele in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, adaugam cartofii, cateva fire de cimbrisor si unul de rozmarin. Ii lasam sa ia aroma carnatilor prajiti cam 2...

Chiftelute de dovlecei cu telemea

In Mancaruri de legume la 7 Noi 2010

In primul rand radem dovlecelul (mai grosolan) il saram si il punem deoparte pentru 10 minute. Dam prin razatoare morcovii si branza, apoi tocam marunt ceapa, usturoiul si mararul. Cand trec cele 10 minute stoarcem bine dovlecelul de apa pe care o lasa. Il punem intr-un castron si adaugam toate...

Ratatouille

In Mancaruri de legume la 2 Noi 2010

Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu si calim ceapa si usturoiul. Dupa ce s-aui calit le scoatem din ulei, le punem seprata pe o farfurie si continuam sa calim pe rand, in acelasi ulei, feliile de vanata si cele de dovlecel. In acest timp fierbem in apa cu sare buchetele de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]