publicat la 07.03.2016
publicat la 15.07.2015
publicat la 22.06.2015
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare cu carne de vita
Se spala carnea de vita si se pune la fiert cu apa pina fierbe.Se adauga zarzavatul si ceapa tocata si se lasa pana fierb.Apoi se adauga perisoarele(se amesteca toate ingredientele si se fac bilute mici),fideaua,bulionul si se lasa la fiert pina sunt toate fierte.La urma se potriveste de...
Supa de pui
Pulpele se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga apoi dupa vreo jumatate de ora morcovul rondele si ceapa. Apoi se pun si cartofii taiati felii. Se mai pune apa. Se mai lasa putin la fiert pina sunt fierte bine toate si se adauga apoi piper, sare, delicat si...
Supa de vitel
Am pus la fiert carnea cu apa.Cind a inceput sa fiarba am adaugat sare apoi am lasat-o pina era aproape fiarta si am pus morcovul taiat rondele si ceapa intreaga(eu am pus-o doar de gust am scos-o la sfirsit).Cind erau aproape fierte am adaugat cartofii taiati felii si pastele.Am pus si o...
Ciorba de cartofi cu fasole verde
Am curatat ceapa, am spalat-o, am taiat-o fin. Am pus-o in oala de ciorba cu zarzavatul si 1 cana apa la fiert. Apoi am adaugat fasolele verzi taiate in 2, cartofii taiati cuburi si am lasat la fiert. Cand legumele sunt fierte adaugi smantana, fideaua si borsul dupa gust. Am pus si 1 lingura...