cristinutanicolita

3

Bucataras
talentat

Novaci

Bucataras din 27.04.2014

RETETE229
PRIETENI274
Retete / Aperitive / Garnituri

Omleta cu fulgi de porumb si lapte

In Aperitive / Garnituri la 23 Noi 2021

Batem ouăle cu un praf de sare și laptele.  Ungem tigaia cu ulei și o punem la încins.  Adăugăm fulgii de porumb în compozitia de oua, amestecăm și punem compozitia în tigaie. Lăsăm sa se rumenească 2 -3 min, întoarcem omleta pe partea cealaltă,...

Aperitiv pateuri cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2019

Dam drumul la cuptor.  Aluatul, dezghetat in prealabil, îl intindem putin si îl tăiem patrate.  Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu oul si iaurtul.  Punem branza pe fiecare patrat, pliem si cu o furculita unim marginile. ...

Aperitiv omleta cu fulgi de porumb

In Aperitive / Garnituri la 21 Iun 2018

Punem uleiul la incins.  Batem ouale bine cu sarea si mustarul. Adaugam si fulgii si amestecam.  Punem compozitia de omleta in tigaie si o intindem uniform. Prajim omleta pe ambele părți, la foc mic. Pofta buna!

Cornuri cu branza si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 22 Feb 2017

Punem faina cernuta intr-un bol. Adăugăm sarea,drojdia si amestecam.  Topim untul.  Punem peste faina oul, smantana si branza rasa. Omogenizam totul si adaugam treptat laptele caldut. La sfarsit, adaugam untul topit si framantam un aluat elastic si nelipicios.  Lasam...

Omleta cu urda

In Aperitive / Garnituri la 15 Ian 2017

Batem ouale. Adăugăm urda si omogenizam.  Punem o tigaie cu ulei la incins.  Cand uleiul este incins punem ouale. Lasam 2 min si intoarcem omleta. O mai lăsăm cca. 1 min . Punem omleta pe o farfurie si o sevim alaturi de ce dorim.  Pofta buna! 

Rulada de foietaj

In Aperitive / Garnituri la 25 Dec 2016

Dezghetam aluatul.  Dam drumul la cuptor.  Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam.  Procedam la fel si cu cealalta foaie. Batem un ou cu puțin lapte si...

Fursecuri cu mac si telemea

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2016

Dam drumul la cuptor.  Intr-un castron punem făina, untul taiat si restul ingredientelor. Framantam pana obținem un aluat elastic si nelipicios.  Intindem o foaie si taiem dreptungiuri.  Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si îi coacem 15 min sau...

Icre de fasole

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2015

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit. Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se calesc putin apoi se pun si radacinoasele,sucul de rosii...

Mamaliga fiarta

In Aperitive / Garnituri la 9 Dec 2014

Apa se pune la fiert cu sare. Inainte de a da in clocot se presara foarte fin o mana de malai,amestecand sa nu se faca cocoloase si se lasa sa fiarba 5-10 min pana dispare spuma alba care se face deasupra. Atunci se pune tot malaiul necesar. Se trece facaletul prin mijloc si se lasa sa fiarba cca...

Salata de conopida

In Aperitive / Garnituri la 8 Oct 2014

Conopida se pune la fiert in apa clocotita cu sare desfacuta in bucati mici. Dupa ce a fiert se trece sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se pune apoi conopida intr-un bol si se paseaza. Pana se raceste complet conopida se prepara maioneza;intr-o cana inalta se pun toate si se...

Orez cu legume

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2014

Legumele se curata si se taie marunt. Intr-o craticioara se pune uleiul cu un cub de unt si cand incepe sa sfaraie  se adauga legumele, orezul,sarea pasta de rosii si apa. Se lasa pe foc pana scade, se adauga verdeata si se mai lasa 2 min pe foc. Se stinge focul si se pune cubul de unt...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 15.09.2021

Compot de mere si pere cu menta

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]