publicat la 11.04.2018
publicat la 10.04.2018
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
[email protected]
Gnocchi cu sparanghel si pesto
Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper. Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de...
Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi
Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. Peste aluat se imprastie feliile de cartofi, apoi...