Incingem o tigaie cu putin ulei, adaugam ceapa si apio cubulete si lasam circa 10 minute sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Adaugam si avocado tot cubulete si il lasam si pe acesta sa se caleasca circa 5 minute. Saram si piperam dupa gust, stingem cu vin si lasam sa scada jumatate din...
Se curata pestele, fara sa ii taiem capul. Preparam o saramura din 2 l apa si 4 linguri sare grunjoasa. Aruncam pestele in ligheanul cu apa sarata si il “uitam” acolo cateva ore, eventual pana a doua zi. Eu l-am tinut cateva ore. Pregatim focul la afumatoare, prindem fiecare...
Somon la gratar cu sos exotic
Incingem o tigaie cu putin ulei, adaugam ceapa si apio cubulete si lasam circa 10 minute sa se caleasca, amestecand din cand in cand. Adaugam si avocado tot cubulete si il lasam si pe acesta sa se caleasca circa 5 minute. Saram si piperam dupa gust, stingem cu vin si lasam sa scada jumatate din...
Macrou afumat
Se curata pestele, fara sa ii taiem capul. Preparam o saramura din 2 l apa si 4 linguri sare grunjoasa. Aruncam pestele in ligheanul cu apa sarata si il “uitam” acolo cateva ore, eventual pana a doua zi. Eu l-am tinut cateva ore. Pregatim focul la afumatoare, prindem fiecare...